Herrie aan de horizon

Al vanaf haar vijftiende is Ellen Steenbergen in de keuken te vinden. Geen wonder dus dat ze uiteindelijk van koken haar vak heeft gemaakt. Ellen vertelt: “Ik probeer graag nieuwe gerechten uit en laat het liefst mijn vrienden en familie hiervan meegenieten. Toen ik in 2008 de oproep zag van het programma Herrie aan de Horizon, was ik meteen enthousiast. Ik besloot te reageren. Het werd een groot avontuur, met een finaleplaats als resultaat. Van topkok Herman den Blijker heb ik veel geleerd: productkeuze en -herkenning, smaken, geuren en kwaliteit. Via mijn programmadeelname kwam ik er ook achter dat ik meer met koken wilde gaan doen. De Culinaire Duizendpoot was geboren!”

Inmiddels is het bedrijf volwassen geworden. Sinds 2014 hebben we een nieuwe keuken, met ruimte om kookworkshops te geven. En omdat we steeds meer opdrachten kregen, verdiende het team ook een uitbreiding. Met meerdere koks zijn we flexibeler en hoeven we geen 'nee' te verkopen. Want we verkopen natuurlijk veel liever lekker eten! Ons enthousiaste team maakt van elke gelegenheid iets speciaals.  

In 2017 mochten we nog een bijzondere medewerker aan het team van de Culinaire Duizendpoot toevoegen: foodtruck Sjef. Met Sjef toeren we rond door Brabant en geven we elk feest een smakelijke sfeer. 

Meer over Sjef >> 

 

Voor iedereen die van lekker eten houdt

De Culinaire Duizendpoot bevat alle ingrediënten voor een bijzondere gelegenheid met een culinair tintje.

Elke gelegenheid vraagt om een eigen benadering en unieke invulling. Daarom gaan we samen met jou om tafel zitten om een passend culinair menu samen te stellen. Zo ben je verzekerd van gerechten die bij jou en bij de gelegenheid passen. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, een etentje met vrienden of een feestje op locatie. Ik zorg ervoor dat iedereen naar huis gaat met een tevreden gevoel én een volle maag. 

;

Van hapjes tot complete catering

Vier je je feestje thuis, dan zorgt de Culinaire Duizendpoot ervoor dat je nergens naar om hoeft te kijken. Wij bereiden de gerechten in onze eigen keuken en nemen alles weer netjes mee terug. Indien gewenst zorgen we ook voor glaswerk, servies, aankleding en keukenbenodigdheden. Zo kun je zelf optimaal genieten van de sfeer, het eten en de gasten. 

inspiratie-17.jpg
inspiratie-10.jpg