Sjef Truck is geboren

OVER SJEF TRUCK
Het gasten naar de zin maken is de favoriete hobby van Sjef. Zijn culinaire capaciteiten zijn daarom breed. Alles is mogelijk: een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen, een gezonde lunch, een high-tea met vriendinnen, een diner op je bruiloft of catering bij een bedrijfsfeest. Jij bedenkt het, Sjef maakt het. Heb je een allergie of volg je een dieet? Houden we rekening mee. Onze Sjef heeft vriendinnen met glutenallergie, lactose-intolerantie en kent een boel vegetariërs, dus daar heeft hij zijn kookkunsten op afgestemd. Geef je wensen aan ons door en we stellen het menu speciaal voor jou samen.

BIOLOGISCH &  LOKAAL
Sjef doet zijn boodschappen graag lokaal. Liefst in Berlicum, waar hij woont. Maar ook producten uit de omgeving van Den Bosch en de rest van Brabant kunnen zijn goedkeuring wegdragen. Als ze maar goed smaken, want daar gaat het om. Biologisch is hij ook, en natuurlijk komen alle gerechten vers uit eigen keuken. Sjef brengt alle gerechten hoog op smaak, zodat je er je vingers bij aflikt.


FOTOREPORTAGE MET SJEF
Ben je verliefd geworden op Sjef en wil je hem graag een dagje lenen? Snappen we. Daarom geven we je graag de kans om hem te huren zonder catering. Helemaal alleen komt-ie nooit, want hij brengt altijd zijn privéchauffeur mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Oh ja, Sjef is heel fotogeniek


TREK GEKREGEN? BEL OF MAIL ONS DAN
06-510 63 362 / info@sjeftruck.nl