Nieuws

Op deze pagina vind je nieuws, blogs, activiteiten en recepten

sjef-09.jpg
sjef-09.jpg

Team TheKitchenQueens wint prijs bij Keukenbazen 2019

Ook dit jaar heeft Ellen een keukenbazen-team onder haar hoede genomen. Uit de 131 teams die zich inschreven werden 15 teams gekozen die op 5 oktober tijdens de Mega Live Kookbattle 2019 hun gerecht voor de jury mochten bereiden. Hierbij zaten ook de 3 dames van team TheKitchenQueens met Ellen als begeleider. Vol spanning kookten ze hun gerecht Eekhoorntjesbroodsoep met stokbrood en kruidenboter live en niet zonder succes... TheKitchenQueens wonnen de prijs voor het gerecht met de Beste Smaak! De jury schreef “Dit is zó goed gemaakt, echt vakmanschap! En heel bijzonder dat ze hebben gekozen voor een gerecht uit een kookboek van de oma van een van de meisjes. Oma heeft haar talent absoluut doorgegeven en als team hebben ze het geweldig gedaan.

>> lees artikel

keukenbazen-03.jpg
keukenbazen-03.jpg

Keukenbazen

Dit jaar is de Culinaire Duizendpoot jurykok voor Keukenbazen.

AgriFood Capital organiseert Keukenbazen als onderdeel van de Dutch Agri Food Week. Keukenbazen is een kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Met Keukenbazen halen we de agrifoodsector dichter naar de regio en de inwoners en laten we kinderen ervaren dat lekker en gezond eten uit de buurt kom. Maar ook hoe leuk het is om samen voedsel te bereiden en op te eten. 

>> lees artikel

sjeftruck.png
sjeftruck.png

Sjef Truck is geboren

Dit is Sjef Truck, een originele Citroën HY-oldtimer uit 1953. Omdat hij al heel wat jaren meeloopt, weet hij precies hoe een goed feest eruitziet. En Sjef houdt van lekker eten. Een sappige hamburger, verse soep, goed gevulde wraps en smakelijke hapjes zijn enkele van zijn favoriete gerechten. Maar eigenlijk lust hij alles. Wil je weten hoe Sjef Truck van jouw feestje een culinair succes kan maken waar je gasten jaren later nog over praten? Bel of mail dan even met de eigenaar van Sjef: die vertelt je er alles over.

>> lees artikel