Foodtruck Sjef

Dit is Sjef Truck, een originele Citroën HY-oldtimer uit 1953. Omdat hij al heel wat jaren meeloopt, weet hij precies hoe een goed feest eruitziet. En Sjef houdt van lekker eten. Een sappige hamburger, verse soep, goed gevulde wraps en smakelijke hapjes zijn enkele van zijn favoriete gerechten. Maar eigenlijk lust hij alles.

Over Sjef Truck
Het gasten naar de zin maken is de favoriete hobby van Sjef. Zijn culinaire capaciteiten zijn daarom breed. Alles is mogelijk: een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen, een gezonde lunch, een high-tea met vriendinnen, een diner op je bruiloft of catering bij een bedrijfsfeest. Jij bedenkt het, Sjef maakt het. Heb je een allergie of volg je een dieet? Houden we rekening mee. Onze Sjef heeft vriendinnen met glutenallergie, lactose-intolerantie en kent een boel vegetariërs, dus daar heeft hij zijn kookkunsten op afgestemd. Geef je wensen aan ons door en we stellen het menu speciaal voor jou samen.

Biologisch & Lokaal
Sjef doet zijn boodschappen graag lokaal. Liefst in Berlicum, waar hij woont. Maar ook producten uit de omgeving van Den Bosch en de rest van Brabant kunnen zijn goedkeuring wegdragen. Als ze maar goed smaken, want daar gaat het om. Biologisch is hij ook, en natuurlijk komen alle gerechten vers uit eigen keuken. Sjef brengt alle gerechten hoog op smaak, zodat je er je vingers bij aflikt.

kijk ook eens op www.sjeftruck.nl

Weten wat foodtruck Sjef voor jou kan betekenen?

Wil je weten hoe Sjef Truck van jouw feestje een culinair succes kan maken waar je gasten jaren later nog over praten? Bel of mail dan even met de eigenaar van Sjef: die vertelt je er alles over.

Je bent je naam vergeten in te vullen
Je bent je e-mailadres vergeten in te vullen
Je bent je telefoonnummer vergeten in te vullen
Je bent de gelegenheid vergeten in te vullen

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}